NEWSLETTER | KONTAKT


           
 

< návrat zpět

2.10.2019 - Obchodní snídaně na téma kompresorová technika 1.10.2019

Dne 1. 10. 2019 se uskutečnila obchodní snídaně na téma“ Současné trendy v kompresorové technice a jejich využití ve strojírenské výrobě“. Akci zorganizovala Okresní hospodářská komora Karviná ve spolupráci se skupinou VAE CONTROLS GROUP, a.s. a její dceřinou společností PNEUKOM, s.r.o.

Na úvod pracovního jednání vystoupil předseda představenstva OHK Karviná Ing. Ivo Barteček, který přivítal všechny zúčastněné a předseda představenstva VAE CONTROLS GROUP, a. s. Ing. Martin Pecina, který označil tuto akci jako začátek tradice obchodních snídaní na různá odborně technická témata.

Účastníci byli formou prezentace obchodního zástupce společnosti PNEUKOM s. r. o. p. Matěje Martáska podrobně seznámeni se současnými trendy ve využití kompresorové techniky v různých odvětvích výroby, jejich výrobci a technickými parametry. Přímo na místě si mohli účastníci prohlédnout vystavené kusy kompresorů.

V další části byli účastníci seznámeni ředitelem a jednatelem společnosti PNEUKOM s.r.o. s dodavatelskou činností do jednotlivých společností v rámci ČR. Mezi základní sortimenty patří projektování, dodávka a montáž kompresorových zařízení, dusíkové agregáty, jednoúčelové a zkušební stroje pro sedací nábytek, ocelové a tlakové láhve, rozvody vzduchu a dálkové ovládání brzdičů pro ČD.

Akce se zúčastnilo na 30 zástupců společností a firem registrovaných v okresních hospodářských komorách Ostrava, Bruntál a Karviná. Na jednání byli přítomni i zástupci firem z Polské republiky a to včetně předsedy hospodářské komory ve Wodzislawi p. Krzysztofa Dybiece, který na závěr jednání zdůraznil nutnost realizace podobných odborných jednání s požadavkem na možnost účasti polských firem na akcích pořádaných OHK Karviná a naopak.

Představenstvo OHK Karviná děkuje touto cestou předsedovi představenstva VAE CONTROLS GROUP Ing. Martinu Pecinovi za poskytnutí prostor a občerstvení.

Podrobné odborné informace na www.pneukom.cz.

Foto z akce ZDE


 





PARTNEŘI

















  HK V KARVINÉ  |   PROJEKTY A MEMORANDUM  |   FOTOGRAFIE Z AKCÍ  |   KONTAKT  |   KHK MSK  |  
KE STAŽENÍ  |   ARCHÍVNÍ PŘÍSPĚVKY  |   ARCHÍVNÍ FOTOGALERIE  |   HK ČR