NEWSLETTER | KONTAKT


           
 

< návrat zpět

24.1.2019 - Novoroční setkání členů Okresní hospodářské komory Karviná 17.1.2019

 

Dne 17. 1. 2019 se na Zámečku v Petrovicích setkali členové OHK Karviná mimo jiné i s představiteli měst a obcí našeho regionu. Setkání se kromě členů, představitelů KHK MSK, OHK Opava a Bruntál, zúčastnil i hejtman MSK, primátor statutárního města Karviná, zástupce vedení statutárního města Havířova, starosta obce Horní Suchá, prezident polské hospodářské komory se sídlem ve Wlodyslawi a další hosté.

 

Setkání zorganizovalo představenstvo společně s Úřadem OHK Karviná v těsné spolupráci se Zámečkem v Petrovicích u Karviné, který zabezpečil kulturně-společenský program, bohaté občerstvení a poskytnul prostory pro konání celé akce. Setkání se zúčastnilo celkem na 60 členů OHK Karviná a hostů včetně majitele a vedení Zámečku v Petrovicích, který patří mezi významné členy naší komory. Program, jak trefně zhodnotil jeden z našich členů, byl koncipován jako kombinace pracovních informací a příležitostí pro seznámení zástupců firem, vzpomínkou na historii vzniku Hospodářské komory v Karviné a ocenění jejich představitelů.

 

Předseda představenstva OHK Karviná ve svém vystoupení krátce seznámil přítomné s historií komory v Karviné, zdůraznil současnou činnost a nastínil hlavní strategické cíle a úkoly komory v dalším období. Poděkoval vedení statutárních měst Karviná a Havířov, obci Horní Suchá za komplexní podporu činnosti komory. Zdůraznil a ocenil rozvíjející se spolupráci s KHK MSK a Hospodářskou komorou ČR.

 

Nedílnou součástí Novoročního setkání bylo vyslovení poděkování a ocenění dlouhodobé aktivní práce zakládajících členů ve statutárních orgánech komory, ve vedení Úřadu a v neposlední řadě za současný aktivní a příkladný přínos pro komoru a její dobré jméno. Oceněným byl udělen diplom a kniha, která byla vydána u příležitosti jubilea 25. let novodobé historie HK ČR.

 

Díky štědrým sponzorům si mohli účastníci vychutnat hudební šansony v podání talentované interpretky a jejího doprovodu, ocenit kuchařské umění místního šéfkuchaře při praktické ukázce tzv. „malovaného koláče“, zhlédnout gymnastickou exibici u tyče a v neposlední řadě si vyzkoušet praktické dovednosti a znalosti v soutěži o „nejlépe uvázaný uzel na kravatě“. Sponzorem soutěže byla známá společnost BANDI, jejíž majitel soutěž osobně moderoval, řídil a vyhlásil i výsledky. Soutěžící, který se umístil na 1. místě pak od společnosti BANDI obdržel hodnotný dárek v podobě voucheru na nákup zboží v prodejnách BANDI po celé republice.

 

Na sklonku novoročního setkání proběhlo losování o ceny sponzorů, kteří věnovali do tomboly opravdu hodnotné dárky. Bylo losováno celkem 5 cen, mezi něž patřily poukaz na bezplatný let vrtulníkem, bezplatnou účast na golfovém turnaji OHK Karviná v roce 2019, bezplatné 2 lekce výuky hry tenisu s trenérem, set značkového vína a grilovací deska včetně receptů.

 

Představenstvo OHK Karviná děkuje Zámečku Petrovice u Karviné, jeho majitelům a sponzorům za zajištění bohatého a kulinářsky exkluzivního občerstvení a hodnotných dárků, nápaditý program a zajištění prostor pro konání celé akce.

 

Představenstvo rovněž děkuje všem sponzorům za poskytnuté hodnotné ceny do tomboly.

V neposlední řadě děkuje představenstvo všem organizátorům, kteří zajistili přípravu, hladký a ničím nerušený průběh Novoročního setkání členů OHK Karviná.

 

PhDr. Zdeněk Starý

ředitel Úřadu OHK Karviná

 

 

Setkání bylo velmi pozitivně hodnoceno i přítomnými účastníky. Co nám napsali?:

 

Chtěl bych touto cestou poděkovat za včerejší setkání s podnikateli.

Bylo to skvělé…

Děkuji

Ing. Jan WACHTARCZYK

předseda představenstva

MADT a.s.

 

Díky za včerejší „zámeckou“ akci – byla povedená a přeji hodně zdaru v plánování těch dalších (třeba snídaní J).

Hezký pátek.

Děkuji a jsem s pozdravem.

Ing. Roman Szypka – jednatel společnosti

RS Engineering s.r.o.

 

Děkuji za pozvání na krásnou akci a děkuji za Váš doprovod a osobní péči.

Krásný víkend a mnoho pracovních úspěchů

Andrea Pakuzová

ředitelka společnosti

1435mm a.s.

 

Text v příloze ZDE

Ing. Jaroslava Kraftová

předseda představenstva

GIS - STAVINVEX a.s.

 

FOTOGRAFIE Z CELÉ AKCE ZDE

 

 

 


 





PARTNEŘI

















  HK V KARVINÉ  |   PROJEKTY A MEMORANDUM  |   FOTOGRAFIE Z AKCÍ  |   KONTAKT  |   KHK MSK  |  
KE STAŽENÍ  |   ARCHÍVNÍ PŘÍSPĚVKY  |   ARCHÍVNÍ FOTOGALERIE  |   HK ČR