NEWSLETTER | KONTAKT


           
 

< návrat zpět

4.10.2024 - 5.ročník tenisového turnaje OHK Karviná

Okresní hospodářská komora Karviná ve spolupráci s projektovým partnerem Izbou Gospodarczou w Wodzisławiu Śląskim organizovala 5. ročník Tenisového turnaje OHK Karviná, který proběhl v pátek 4.10.2024 v areálu TENNIS HILL, Havířov.

Turnaj se konal v rámci projektu Interreg Česko-Polsko Restart přeshraniční spolupráce po Covidu, a měl za úkol posílit vztahy, komunitního ducha a podpořit mezistátní spolupráci, případně navázat nové kontakty, i ty přeshraniční (ČR-PR a PR-ČR). Měl totiž sportovní (tenisový turnaj) i společenskou část (navazování nových přátelství a kontaktů, kulturní výměna, podpora mezistátní spolupráce atd.).

Turnaj se sice odehrál mezi mírně pokročilými a pokročilými hráči, nicméně i ti, kteří tenis nehrají nebo se považují za amatéry, si mohli vyzkoušet hru s asistencí trenérky.  Navíc byly k dispozici kurty pro badminton, a ty také někteří z přítomných využili.

Rádi bychom tímto poděkovali všem, kteří se tenisového turnaje Okresní hospodářské komory Karviná zúčastnili! I přes nepřízeň počasí to byl skvělý a příjemný zážitek, zejména díky atmosféře, kterou účastníci vytvořili.

Díky patří také společnosti MEROPS spol. s r. o., která poskytla pro turnaj tenisové kurty a veškeré zázemí pro účastníky, a také těm, co věnovali ceny vítězům turnaje.  

Ceny vítězům turnaje věnovali:

  1. Okresní hospodářská komora Karviná
  2. GLANC FACILITY s. r. o. 
  3. Ing. Petr Mandelík, Ph.D. (tenisové vybavení SNAUWAERT)

Turnaje se zúčastnilo přes 30 osob z ČR i PR, z nichž bylo 16 pokročilých hráčů. Herní plán samotné soutěže byl realizován formou čtyřher, do nichž byli konkrétní hráči vybráni náhodným losem.

Výsledky turnaje:

  1. místo ve složení KŘISTEK MARIAN A KLUS DANIEL (který v průběhu hry nahradil Wawrzyczka Jiřího)
  2. místo ve složení BUBÍK ERIK A KOVÁČ JIŘÍ
  3. místo ve složení MANDELÍK PETR A BUBÍK VLADISLAV

Věříme, že si všichni užili soutěžení a strávili skvělý den v naší společnosti. Těšíme se na setkání v příštím roce.

Fotografie z turnaje naleznete ZDE

Další fotografie od Ireneusze Burka ZDE


 





PARTNEŘI

















  HK V KARVINÉ  |   PROJEKTY A MEMORANDUM  |   FOTOGRAFIE Z AKCÍ  |   KONTAKT  |   KHK MSK  |  
KE STAŽENÍ  |   ARCHÍVNÍ PŘÍSPĚVKY  |   ARCHÍVNÍ FOTOGALERIE  |   HK ČR